RABARBAR 80% Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 260 g - SAD DANKÓW

You may also like
Description

SKŁADNIKI
rabarbar*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyna, regulator kwasowości: kwas L-askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g cukru. Ekologiczny rabarbar gotowany, pasteryzowany, bez dodanej wody, z dodatkiem cukru trzcinowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 792 kJ / 187 kcal
Tłuszcz - 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - < 0,1 g
Węglowodany - 42 g
w tym cukry - 35 g
Białko - 1 g
Sól - < 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.

 


Read moreShow less
Product Details
BP_17532

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Sad dankÓw, dankÓw duży 54, 29-100 w
Kraj producenta
Polska
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in