SKŁADNIKI
cukier trzcinowy Cristallino*, mleko pełne w proszku* (22%), tłuszcz kakaowy*, migdały* (18%), masa kakaowa*, emulgator: lecytyna sojowa*, wanilia Bourbon* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Czekolada mleczna z migdałami bio. Masa kakaowa minimum 34%.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna 2448 kJ / 588 kcal
Tłuszcz: 41 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 19 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry: 39 g
Błonnik: 3,7 g
Białko: 11 g
Sól: 0,11 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Producent - nazwa i adres
- Rapunzel naturkost gmbh, rapunzelstrabe 1, d-87764 legau
- Kraj producenta
- Niemcy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)