SKŁADNIKI
czekolada
deserowa* (miazga kakaowa*, cukier trzcinowy*, tłuszcz kakaowy*, emulgator:
lecytyna sojowa*), jeżyna liofilizowana* (1,4%), truskawka
liofilizowana* (1,4%) (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
OPIS
Masa kakaowa minimum
56,5%. Czekolada ręcznie robiona. Zawiera liofilizowane truskawki i jeżyny.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 2207 kJ/ 530 kcal
Tłuszcz: 34
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 20 g
Węglowodany: 45 g
w
tym cukry: 41 g
Błonnik: 10 g
Białko: 6,1 g
Sól: 0,2 g
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w temperaturze pokojowej.
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Cukiernia "staropolska" tomasz machoń, wÓlka abramowicka 47h,
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)