CIASTKA RYŻOWO - KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 250 g - PASTA NATURA

You may also like
Description

SKŁADNIKI
mąka ryżowa*, mąka kukurydziana* 23 %, cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, jaja*, masło*, błonnik jabłkowy*, pasta cytrynowa* (skórka z cytryny*, cukier trzcinowy*, syrop glukozowo-fruktozowy*, sok z cytryny*), sól, substancja spulchniająca: wodorowęglan amonu, naturalne aromaty (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1883 kJ / 448 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 17 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,69 g 

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję i orzechy

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Read moreShow less
Product Details
BP_19387

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Producent - nazwa i adres
Albertengo, via carde, 2/a, 12030 torre san giorgio
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in