CIASTKA RYŻOWE Z KAWAŁKAMI CZEKOLADY BEZGLUTENOWE BIO 250 g - PASTA NATURA

You may also like
Description

SKŁADNIKI
mąka ryżowa*, czekolada* (19 %) (cukier trzcinowy*, miazga kakaowa*, tłuszcz kakaowy*), cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, jaja*, masło*, skrobia kukurydziana*, błonnik jabłkowy*, kakao*, sól, substancja spulchniająca: wodorowęglan amonu, naturalne aromaty (* certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1933 kJ /461 kcal
Tłuszcz: 19 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 8,9 g
Węglowodany: 65 g
w tym cukry: 21 g
Błonnik: 3,9 g
Białko: 5,5 g
Sól: 0,54  g 

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję i orzechy

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Read moreShow less
Product Details
BP_20027

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Producent - nazwa i adres
Albertengo, via carde, 2/a, 12030 torre san giorgio
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in