MAKARON (Z SORGO I RYŻU Z BURAKIEM) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

You may also like
Description

SKŁADNIKI
mąka z sorgo* 70 %, mąka z ryżu pełnoziarnista*, burak w proszku* 5 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1519 kJ / 359 kcal
Tłuszcz: 3,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,7 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 3,5 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 9,5 g
Sól: 0 g 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 5 - 6 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu


Read moreShow less
Product Details
BP_19380

Data sheet

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Pasta natura srl, via cantarane, 1, 12020 villafalletto cn
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Reviews
No comments

Menu

Share

QR code

Settings

Click for more products.
No products were found.

Create a free account to save loved items.

Sign in

Create a free account to use wishlists.

Sign in