SKŁADNIKI
Soja* 95%,
quinoa* 5% (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron z
zielonej soi, z dodatkiem quinoa, z wysoką zawartością białka. Opakowanie
zawiera 4 sugerowane porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1399kJ / 334 kcal
Tłuszcz: 7,5 g
w tym
kwasy tłuszczowe nasycone: 1,5 g
Węglowodany: 18,8 g
w tym cukry: 7
g
Błonnik: 19,4 g
Białko: 38 g
Sól: 0,00 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć
makaron do wrzącej wody i gotować przez 3-5 minut. Odsącz makaron. Makaron można
spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Max sport s r.o., mlynskÉ luhy 76/a, 82105 bratis
- Kraj producenta
- Słowacja
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)