SKŁADNIKI
mąka z
czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1451 kJ / 343 kcal
Tłuszcz: 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe
nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 52,3 g
w tym cukry: 1,7
g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 26,5 g
Sól: 0,001 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać
soję
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 litr, lekko
osolonej wody na każde 100 g makaronu. Gotować 4-5 minut od czasu do czasu
mieszając. Po ugotowaniu odcedzić i przelać zimną wodą.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
suchym i chłodnym miejscu
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Dalla costa alimentare s.r.l., via della fornance 131, 31023 castelminio di resana (trevisto)
- Kraj producenta
- Włochy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)