SKŁADNIKI
migdały* (41%),
miód* (31%), pestki moreli*, syrop z agawy*, skrobia kukurydziana*
(*certyfikoawny składnik ekologiczny)
OPIS
Baton o beżowym
kolorze , z kawałkami migdałów, o typowym, słodkim, orzechowym smaku i
zapachu.
O miękkiej konsystencji.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 2010 kJ / 473 kcal
Tłuszcz - 33 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone - 2,9 g
Węglowodany - 31,2 g
w tym
cukry - 27,7 g
Białko - 13,1 g
Sól - <0,1 g
INFORMACJA
ALERGENNA
Produkt może zawierać gluten, mleko (łącznie z laktozą),
soję, sezam oraz inne orzechy.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu.
Data sheet
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Producent - nazwa i adres
- Allos hof-manufaktur gmbh, hoerneckestrasse 39, 28217 bremen
- Kraj producenta
- Niemcy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)