RABARBAR 80% Z CUKREM TRZCINOWYM BIO 260 g - SAD DANKÓW

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
rabarbar*, cukier trzcinowy*, substancja zagęszczająca: pektyna, regulator kwasowości: kwas L-askorbinowy (*certyfikowany składnik ekologiczny)

OPIS
100 g produktu sporządzono z 80 g owoców i 20 g cukru. Ekologiczny rabarbar gotowany, pasteryzowany, bez dodanej wody, z dodatkiem cukru trzcinowego.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 792 kJ / 187 kcal
Tłuszcz - 0,6 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - < 0,1 g
Węglowodany - 42 g
w tym cukry - 35 g
Białko - 1 g
Sól - < 0,01 g

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st. C.

 


Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_17532

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Sad dankÓw, dankÓw duży 54, 29-100 w
Kraj producenta
Polska
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj