SKŁADNIKI
śliwki*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt otrzymany
przez wydrylowanie owoców śliwek,utrwalony przez pasteryzaję w hermetycznie
zamkniętych opakowaniach szklanych. Smak słodko-kwasny chcarakterystyczny dla
owoców śliwek, barwa zbliżona do barwy owoców.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 613 kJ
/ 145 kcal
Tłuszcz - < 0,5 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - <0,1
g
Węglowodany - 31 g
w tym cukry - 26 g
Białko - 1,1
g
Sól - <0,1 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w temp. + 4 st.
C.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Sad dankÓw, dankÓw duży 54, 29-100 w
- Kraj producenta
- Polska
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)