CIASTKA RYŻOWO - KUKURYDZIANE BEZGLUTENOWE BIO 250 g - PASTA NATURA

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
mąka ryżowa*, mąka kukurydziana* 23 %, cukier trzcinowy*, olej słonecznikowy*, jaja*, masło*, błonnik jabłkowy*, pasta cytrynowa* (skórka z cytryny*, cukier trzcinowy*, syrop glukozowo-fruktozowy*, sok z cytryny*), sól, substancja spulchniająca: wodorowęglan amonu, naturalne aromaty (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1883 kJ / 448 kcal
Tłuszcz: 16 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 6,5 g
Węglowodany: 69 g
w tym cukry: 17 g
Błonnik: 2,8 g
Białko: 5,6 g
Sól: 0,69 g 

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję i orzechy

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_19387

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Producent - nazwa i adres
Albertengo, via carde, 2/a, 12030 torre san giorgio
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj