Ekologiczne chrupki z soczewicy lekko solone bezglutenowe.
SKŁADNIKI
soczewica* 42%, grys kukurydziany*, olej słonecznikowy*, słony dodatek smakowy (maltodekstryna*, sól morska 1,5%, cukier trzcinowy, wyciąg z drożdży*) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Chrupki z ekstrudowanej soczewicy lekko solone (bezglutenowe)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1666 kJ / 398 kcal
Tłuszcz: 14,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 1,6 g
Węglowodany: 48 g
w tym cukry: 1,9 g
Błonnik: 11,2 g
Białko: 12 g
Sól: 2,37 g
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Biopont kft., biopont ucta 1, 2451 ercsi
- Kraj producenta
- Węgry