SKŁADNIKI
mąka z ryżu
pełnoziarnista*, spirulina* 3 % (*certyfikowany składnik
ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1572 kJ / 371
kcal
Tłuszcz: 2,8 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5
g
Węglowodany: 75 g
w tym cukry: 0,8 g
Błonnik:
3,5 g
Białko: 9,7 g
Sól: 0,09 g
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli,
łyżkę oliwy z
oliwek i
makaron. Gotować 7 - 8 minut od czasu do czasu mieszając. Po
ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według
uznania.
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
suchym i chłodnym miejscu
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Pasta natura srl, via cantarane, 1, 12020 villafalletto cn
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)