MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY Z KONOPIĄ) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - PASTA NATURA

You may also like
Opis

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana*, mąka ryżowa*, mąka z nasion konopi* 8 % (*certyfikowany składnik ekologiczny)

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1433 kJ / 338 kcal
Tłuszcz: 2,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,6 g
Węglowodany: 67 g
w tym cukry: 0,9 g
Błonnik: 4,4 g
Białko: 10 g
Sól: 0,03 g 

SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody, dodać 10 g soli, łyżkę oliwy z oliwek i makaron. Gotować 10 - 12 minut od czasu do czasu mieszając. Po ugotowaniu makaron odcedzić i doprawić według uznania.

INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu


Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_19384

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Pasta natura srl, via cantarane, 1, 12020 villafalletto cn
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj