SKŁADNIKI
Mąka ryżowa*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość
energetyczna: 1527 kJ / 360 kcal
Tłuszcz: 1,1 g
w tym kwasy
tłuszczowe nasycone: 0,2 g
Węglowodany: 80 g
w tym
cukry: 0,1 g
Błonnik: 0,8
Białko: 7,1 g
Sól: 0,019 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 l osolonej wody na 100 g
makaronu, gotować ok. 10-11 min.
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w
suchym i chłodnym miejscu
BP_14476
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Dalla costa alimentare s.r.l., via della fornance 131, 31023 castelminio di resana (trevisto)
- Kraj producenta
- Włochy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)