SKŁADNIKI
Fasola czarna*
(*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Ekologiczny makaron z
czarnej fasoli z wysoką zawartością białka. Opakowanie zawiera 4 sugerowane
porcje produktu.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1342 kJ / 319 kcal
Tłuszcz: 3,5 g
w
tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,5 g
Węglowodany: 39,5 g
w tym cukry: 6
g
Błonnik: 19 g
Białko: 42 g
Sól: 0 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Wrzuć
makaron do wrzącej wody i gotować przez 6-8 minut. Odsącz makaron. Makaron można
spożywać z ulubionym sosem, dodać do zupy albo innego dania.
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać soję
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Max sport s r.o., mlynskÉ luhy 76/a, 82105 bratis
- Kraj producenta
- Słowacja
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)