SKŁADNIKI
mąka gryczana*
(80%), mąka z ryżu brązowego*, grzyby shiitake* (2%) woda (*certyfikowany
składnik ekologiczny)
OPIS
Baza do dań z woka,
zup z makaronem i sałatek.
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna - 1447 kJ / 342 kcal
Tłuszcz - 3,0
g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,6 g
Węglowodany - 62,7
g
w tym cukry - 2,3 g
Błonnik- 9,1 g
Białko
- 11,6 g
Sól - 0,0 g
INFORMACJA ALERGENNA
Może
zawierać sezam, soję i orzeszki ziemne
SPOSÓB
PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1 L wody. Gdy makaron zacznie się rozwijać,
rozdzielić delikatnie widelcem a następnie gotować przez 2-3 minuty, aż będzie
gotowy. Przecedzić i przelać zimną wodą.
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym
miejscu
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Terrasana healthfood leimuiden b.v., waaier 10, 2451 leimuiden
- Kraj producenta
- Holandia
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)