MAKARON (KUKURYDZIANO - RYŻOWY) FUSILLI BEZGLUTENOWY BIO 250 g - ALCE NERO

  • makaron bezglutenowy
  • wyśmienity smak
Dowiedz się więcejShow less
Index:
BP_2246
Marka:
Ulubione0
Add to compare0
Dodaj do listy życzeń
You may also like
Opis

Makaron bezglutenowy wytwarzany według specjalnej receptury, żeby uzyskać smak podobny do makaronu ze zwykłej pszenicy durum.

SKŁADNIKI
mąka kukurydziana* (80%), mąka ryżowa* (20%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)



SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Zagotować 1,5 l wrzącej wody na 100 g makaronu, dodać 10 g soli. Czas gotowania 10 min.

WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna - 1499 kJ / 353 kcal
Tłuszcz - 1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone - 0,5 g
Węglowodany - 77 g
w tym cukry - 2 g
Błonnik - 1 g
Białko - 7 g
Sól - 0,05 g

INFORMACJA ALERGENNA
Produkt może zawierać łubin oraz soję.

ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.

Dowiedz się więcejShow less
Szczegóły produktu
BP_2246

Opis

Wegetariański
Tak
Certyfikat bio
Jest
Wegański
Tak
Producent - nazwa i adres
Alce nero s.p.a, via palazzetti 5c, 40068 san lazzaro di savena (bo)
Kraj producenta
Włochy
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (w składnikach)
Bez glutenu (deklaracja)
Bez glutenu (deklaracja)
Opinie
Brak komentarzy

Menu

Udostępnij

Kod QR

Ustawienia

Kliknij po więcej produktów.
No products were found.

Utwórz darmowe konto aby zapisać w ulubionych.

Zarejestruj

Utwórz darmowe konto, aby korzystać z listy życzeń.

Zarejestruj