SKŁADNIKI
mąka z
czerwonej soczewicy* (*certyfikowany składnik ekologiczny)
OPIS
Produkt przeznaczony
dla dzieci powyżej 3 roku życia
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100
g
Wartość energetyczna: 1451 kJ / 343 kcal
Tłuszcz:
1,4 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,3 g
Węglowodany: 52,3
g
w tym cukry: 1,7 g
Błonnik: 6,4 g
Białko: 26,5
g
Sól: 0,01 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
1 l
osolonej wody na 100 g makaronu, gotować ok. 5-6 min.
INFORMACJA
ALERGENNA
Może zawierać soję
ZALECANE WARUNKI
PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Dalla costa alimentare s.r.l., via della fornance 131, 31023 castelminio di resana (trevisto)
- Kraj producenta
- Włochy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)