- makaron z soczewicy i kasztanów jest doskonałym połączeniem zdrowych produktów
Makaron z żółtej soczewicy i kasztanów posiada niepowtarzalny, wyrazisty smak, jest zdrowy i pożywny.
Św. Hilegarda poleca kasztany jadalne w celu ochrony organów takich jak wątroba i żołądek. Dla wzmocnienia osób z obniżona odpornością.
Bezglutenowy makaron wegański
SKŁADNIKI
mąka z żółtej soczewicy* (75%), mąka kasztanowa* (25%) (*certyfikowany składnik ekologiczny)
WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 g
Wartość energetyczna: 1469 kJ / 347 kcal
Tłuszcz: 1,9 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,4 g
Węglowodany: 59 g
w tym cukry: 5,8 g
Błonnik: 9,1 g
Białko: 19 g
Sól: <0,01 g
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA
Gotować około 6 minut.
INFORMACJA ALERGENNA
Może zawierać soję
ZALECANE WARUNKI PRZECHOWYWANIA
Przechowywać w suchym, chłodnym i zacienionym miejscu.
Opis
- Wegetariański
- Tak
- Certyfikat bio
- Jest
- Wegański
- Tak
- Producent - nazwa i adres
- Alb-gold teigwaren gmbh, postfach 1138, 72814 trochtelfingen
- Kraj producenta
- Niemcy
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (w składnikach)
- Bez glutenu (deklaracja)
- Bez glutenu (deklaracja)